Loading Events

Masterclass The Deal

In het kort

Fusies en overnames… het is de Champions Leaque van de juridische en financiële sector. Het lijkt soms een spel, maar dan wel met de grootste spelers en belangen. Daarom organiseren ABN AMRO en De Brauw samen The Deal van 10 t/m 12 mei. Dé masterclass over Mergers & Acquisitions voor talentvolle en ambitieuze universitaire studenten.Tijdens The Deal ga je met jouw team – bestaande uit financiële en juridische studenten – de strijd aan met andere teams. Als team adviseer je een geïnteresseerde koper in een simulatie van één van de meest aansprekende transacties van de laatste jaren. Door middel van een zogenaamde controlled auction worden verschillende concurrerende partijen door de verkoper benaderd. Aan jou en je team de taak om onder toeziend oog van de top van ABN AMRO en De Brauw de verkoper te overtuigen en deze deal tot een succes te brengen voor jullie cliënt.

Voor wie

Aan The Deal kunnen twaalf studenten met een duidelijke financiële affiniteit (namens ABN AMRO) én twaalf rechtenstudenten (namens De Brauw) deelnemen. Affiniteit met de financiële sector is een pré, maar voor deelname is geen specifieke voorkennis vereist. The Deal is bedoeld voor studenten met uitstekende studieresultaten en een interessant CV die graag een kijkje willen nemen in de wereld van M&A.

Inschrijven

CV deadline: 9 april om 23.59
Selectiegesprekken: 18,19,20 april
Uiterlijk 25 april weet je of je mag deelnemen aan The Deal van 10 t/m 12 mei

Schrijf je nu in door je CV, motivatiebrief en cijferlijsten te uploaden. Je cijferlijst kun je sturen door deze toe te voegen aan je CV of motivatiebrief en te uploaden als één bestand.Voor meer informatie over The Deal, neem contact op met onze Graduate Recruiter Stephanie van Heusden op 06-42803221 of stephanie.van.heusden@nl.abnamro.com

Aanmelden