Loading Events

PwC Deals In-house dag

Altijd al willen weten hoe het is om te werken in de Deals praktijk van PwC? En ben je nieuwsgierig naar de collega’s en sfeer van ons kantoor? Kom dan naar de Deals Inhousedag op vrijdag 23 februari. Ontmoet de huidige trainees en ontdek een van de meest dynamische vakgebieden binnen onze adviestak.

Wie ben je?

Je zit in de eindfase van een financieel/economische, bedrijfskundige of technisch universitaire masterstudie of je hebt deze pas afgerond. Je hebt affiniteit met het adviseren van klanten bij fusies en overnames, organisatieontwikkeling, performance improvement en crisismanagement. Herken jij jezelf? Dan zijn we op zoek naar jou!

Hoe ziet het programma eruit?

Je krijgt alles te horen wat je moet weten over de Deals praktijk en het werken bij PwC. Alles staat in het teken om jouw vragen te beantwoorden en je kennis te laten maken met de collega’s van Deals en met PwC.

Het programma in een notendop:

09:45     Aanvang op kantoor Amsterdam

10:00     Introductie & presentatie PwC

12:00     Rondleiding

12:30     Lunch

13:30     Start case

17:00     Kantoor borrel
Dresscode: Business Casual

Meld je nu aan!

De Deals Inhousedag vindt plaats op vrijdag 23 februari op ons hoofdkantoor in Amsterdam. Meld je uiterlijk 18 februari aan via de website. Op dinsdag 20 februari krijg je van ons bericht of je erbij bent.