Stagiair Process Improvement Senseo

Bij JACOBS DOUWE EGBERTS kan óók jij impact hebben, net als al onze ruim 12.000 gepassioneerde werknemers die actief zijn in meer dan 100 landen. Wij zijn er trots op dat we samen met hen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Senseo, Pickwick, Piazza D’Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao en Gevali. De impact die onze werknemers hebben op de organisatie, de merken en zichzelf, draagt bij aan onze wereldwijde belofte: “A coffee for every cup”. Kortom: Wat jij bij ons doet heeft impact.
 

Koffiebranderij Utrecht

 
Het afstudeeronderzoek zal plaatsvinden in de Koffiebranderij in Utrecht, bij de afdeling Senseo. Dit is het hart van de operatie: hier komen de koffiebonen binnen en worden ze gebrand, gemengd, en gemalen, waarna de koffie in de verpakkerij wordt verpakt. Het is een zeer dynamische omgeving waar altijd wat gebeurt!
 

Wat je gaat doen

 
Het vermoeden bestaat dat de variabele eigenschappen van verschillende koffieblends het verpakkingsproces beïnvloeden. Het doel van deze opdracht is om de kennis hierover uit te breiden en in de praktijk toepasbaar te maken. De opdracht focust op dataverzameling en analyse, aan de hand waarvan een verbetervoorstel geformuleerd zal worden.
 

Jouw profiel

  • Technisch georiënteerde WO-afstudeerder: Natuurkundig en scheikundig inzicht vereist;
  • Analytisch;
  • Zelfstandig;
  • Praktijkgericht;
  • Kan theorie goed in praktijk toepassen;
  • Gaat een uitdaging niet uit de weg;
  • In staat te communiceren met verschillende stakeholders.

We bieden

Als je bij ons werkt, maak je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt.
 
Voor deze stage geldt een standaard JACOBS DOUWE EGBERTS vergoeding voor stagiairs/afstudeerders. Het startmoment van de stage is bespreekbaar (maar het liefst zo snel mogelijk) en voor een periode van ongeveer 6 maanden. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een WO-instelling. Een online capaciteitentest maakt deel uit van de selectieprocedure.